3 Şubat 2010 Çarşamba

doğum günümüz

Betülün ilk karne heyecanı görülmeye değerdi hatta evde anne karnem 5 gelirse bana oyuncak çamaşır makinası alırmısın dedi kızım karnen 5 gelecek tabiki alırım dedim ve karnemiz 5 geldi çok şükür...

Kerem'in son zamanlardaki durumu çok güzeldi amma ben karnemizin nasıl geleceğini bilmiyordum. Beni bekleyen süpriz sadece karnemiz'in güzelliği deil keremin sınıfta kitap okumada 1'ci olması oldu durumunun düzeldiğini biliyordum amma benim için çok güzel bir süpriz olmuş oldu..eBetüşümün doğum günü sadece bir kaç arkadaşını davet etti bizlerde kendisine eşlik ettik. Eşimin yayında oturan simge 1,5yıl önce babasını kaybetti eşim çocuklarla resim çekilirken yavrum duygulanıp odaya gitti hemen eşimi simgenin yanına gönderip gönlünü almasını istedim. Simgeyide yanına alıp hep beraber resim çekildiler çok duygulandım. Allah kimseyi yetim bırakmasın çok kötü çokkkkkkkk.
Kerem, betül ve ömer bizim çocuklarımız olduğu için mi acaba çok güzeller. Kerem kendi kıyafetini kendisi giydi nasıl kırmızı gömlek ve siyah kıravat harika deilmiiiiiiiiii
kerem günler öncesinden kardeşinin hediyesini aldı..
betül ilk hediyeyi ben vereceğim tamammı..
ilk hediyemizi abimizden aldık...

Kızlarımız her zaman asiller canım.


SÖZE NE HACET


6 yorum:

keskinli dedi ki...

CANIM 41 kere masallah diyelimde nazar degmesin insallah
sanada cok gecmis olsun sevgiler

songul dedi ki...

Ablacım dogum gününe aıt her detay düsünülmüştü. sayende cok neşeli ve bol lezzetlı bır gun gecırdık ancak aılece cekıldıgımız resımlere yer vermemıssın dıkkatımı cektı ben bu sayfada onlarıda gormek ıstıyorum :))))

Yaren dedi ki...

Öncelikle kizinin dogum günü kutlu olsun canim.Daha nice seneler diliyorum.Karneside hayirli olsun.Ne kadar güzel bir duygu bir anne icin.Sonucta ilk ögretmen annedir.Annenin egitiminden okul egitimine geciyor.Temel cok önemli oldugundan,annelere büyük görev düsüyor.Emeginin karsiligini böyle alinca insan gurur duyuyor.Cocuklariniza mallah canim,cok tatlilar cok güzeller.Sana kucak dolusu sevgilerimi birakiyor Sengülcüm:)

fatosun mutfagından... dedi ki...

mutlu sağlıklı nice yılarr diliyorumm.8 mart kadınlar günün kutlu olsun:)))sevgiler

fatosun mutfagından... dedi ki...

anneler günün kutlu olsun arkadaşım:))sevgiler,iyi pazarlar

anneminkizıyim dedi ki...

Canim anneler günün kutlu olsun,

sevgiler....