30 Haziran 2008 Pazartesi

sünnetimiz

Evet nihayet haftalardan sonra beklemiş olduğum çok yorulduğum sünnetimiz nihayet bitti hala inanamıyorum bittiğine çok uğraştık çok yorulduk ben değdi diyorum kendim ce sanki daha dün gibiydi aradan ne kadar çabuk geçti 7 yıl ((((((((( evliliğim'de ilk 6 yıl geçmişti ben anne olmak istiyordum eşime durmedan ben 'de anne olmak istiyorum diye ısrar ederken nihayet bende anne olacaktım ve hamile olduğumu öğrendiğimde o kadar ağlamıştımkiiiiiiii aynanın karşısına geçip her ay karnıma bakıyordum ne kadar büyüdü diye sonunda oğlumu kucağıma aldım bende anne olmuştum ve hıçkıra hıçkıra ağladım doğduktan 5 gün sonra sarılık olup hastaneye yatınca ( ben'de anne oldum ve oğlum la hastanede yatıyorum )) çok üzülmüştüm onun yapmış olduğu her hareketi izlemeye yapmış olduğumuz her güzel şeyleri not defterine yazdım ve yazıyorum her yıl doğum günümüzde keremin elinin resmini çizip saklıyorum büyüdüklerinde çocuklarına vericem hatıra olarak








Evet oğlum büyüyorsun büyüdükçe erkek oluyorsun dün gibi daha yeni yürümeye yeni yeni anne demeye başlamıştın bu gün büyüdük ve sünnet olduk bana her zaman mutlulukların en güzelini sen yaşattın ve yaşatmaya devam ediyorsun gerektiğinde sana kızsam bağırsamda seni çok seviyorum hele o gün sünnetçi gelip seni odaya alıp sünnet edecekleri sırada acaba nereye gitsem de sesini duymasam dedim ama beni gene utandırdın ne kadar casaretli olduğunu gösterdin ve hiç ağlamadın senin sesini duymadım ama ben çok kötü oldum tansiyonum düştü eşim beni uzaklaştırdı ben biliyordum fena olacağımı evde olmasını istemedim doktor 3 gün önce gelip benim le konuştu sakinleştirmeye çalıştı keremi muayine etti merak etmeyin ben baş hekim yardım cısıyım birşey olmayacak dedi sağ olsun amma ben annneyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?
6 yıl sonra oğluma kavuştum onun canının yanmasına daynamıyorum bunu nasıl söylerim doktora sünneti çok rahar oldu benim korktuğum gibi geçmedi bir gece bekledik keremi ertesi gün gelip sargı bezlerini çıkarıp açık bıraktılar havayla temas edecek dediler ve biraz şişti tabi normalmiş doktor öyle söyledi tabi gece yarısı arayıp sorduk hemen keremin ( bibisi) şişti ne yapa biliriz diye bizi biraz rahatlattı tabi genede biz tedbir olsun diye bekledik sabaha kadar.





Kerem doktorun beklentisinden önce iyileşti doktor bile şaşırdı şükürler olsun sünnet günü geldi ve evde bir koşuşturma konvaya çıkıldı acaba nasıl olur olmazmı derken herşey yerli yerinde oldu. Keremi gelen herkes yatakta dahi bulamadı gezmeyi o kadar özlemişki eve bile gelmedi kesinlikle eğer o gün sünnet olsaydı heralde nasıl olurdu bilmiyorum iyiki bir hafta önce yaptırmışız sünnetini bizlere zorluk olmasın misfirlerimizle daha iyi ilgilene bilelim diye şükürler olsun beklediğimden çok çok daha güzel oldu her çocuk korkar bile dokunmaya bizimki kabukları koparmaya başladı kanayınca anne kanıyor diye şikayet ediyor biraz geçince gene koparıyor oğlum doktor iyileşmessin dedi diyorum beni hiç duymuyor bile anne elime bişi takılıyor bak diyor gene koparmaya devam ediyor oğlum gene her zamanki gibi gene bana ilk leri yaşatmış oldu gerçekten çok güzel bir duyguy muş Allahım herkese yaşatsın seni çok seviyorum sana çok teşekkür ederim ki iyiki benim oğlum olmuşsun ve bu güzel duyguları bana yaşattın canım benim.


((((((( Resimlerin üzerine basınca büyüyor daha net göre bilirsiniz))))))))

davetiyelerimi dağıtıktan sonra yemeğe gittik ve oradaki halimiz kendi düğünün olunca resim çekilmiyormuş heyecandan ben bunu öğrendim sünnnette





sünnet davetiyemiz eşim üsteki yazı olmaz dedi ben olur o olmaz dedi kıza sorduk siz sıdartat istiyorsunuz eşiniz dah mizahi istiyor dedi benim çok hoşuma giiti ve numune olarak almak istiyoruz dedi ilk olarak motorlu ve yazısı çok değişik geldi nemi oldu eşimin istediğide benim istediğim de oldu ve davetiyemiz.


kapımız duruş olarak resim dekin 'den çok güzel oldu




ve odamız ben her ikisinin yatağınıda süsledim kızım üzülsün istemedim bir de yatakları aynı odad olunca her gelene çok değişik ve ilginç geldi neden iki yatak ikiside süslü diye ben kızımı ayırmak istemedim çocuklarımın odası ortak olduğu için öyle düşündüm dedim misafirlere açıklama yaptım tektek iyikide o şekilde yapmışım çok güzel oldu her yapılan çocuklara kaldı normalde de kullanacakları bir şey çıktı ortaya.




22 yorum:

RUMEYSA dedi ki...

oy maşaallah yine söyliyim ALLAH damatlığınıda gösterir inşallah ayy valla bende ilk gördüğümde nie iki yatak süslenmiş dedim iyiki yazmışın niye olduğunu yoksa misafirlerden başka bizde seni burda sorguya tututardık :)



geçmiş olsun...

şengül dedi ki...

rumeysacım çok teşekkür ederim güzel yorumun için canım bende sizleri yormamak için yazdım umarım açıklama yeterli gelmiştir canım öptüm

annecik dedi ki...

hayırlı olsun yaradan askerliğini damatlığını göstersin benim adıma oğluşunu öpüp tebrik edermisin ablacığım sevgiler kucak dolusu

şengül dedi ki...

Amin canım amin çok teşekkür ederim annecik senin için öptüm sende efe paşamı öp canım saygılar

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

maşallahh:) hayırlı olsun Allah damatlığınıda göstersin canım..öpüyorum kocaman sevgiler

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Hayırlı olsun canım. Maşallah pek güzel olmuş kuzucuk. Ayrıca kızınla oğlunu ayırmamak adına iki yatağı da süsleme fikrine bayıldım. Kıyamam ben sana. Anne olunca böyle hep gözü yaşlı geziyor kadın kısmısı. Rabbim yavrularının hep güzel muratlarını, iyi günlerini göstersin canım. Tekrar hayırlı olsun ve geçmişler olsun.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım, hayırlı uğurlu olsun. Darısı askerliğine, evliliğine inşallah canım benim. N egüzel anlatmışsın öyle duygularını. Sen çok iyi bir annesin. İyi ki senin gibi bir anneye sahip çocukların. Çok öptüm canım.

şengül dedi ki...

serap canım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah askerliğini görürümüyüm bilmiyorum ama kısmrt canım saygılar

şengül dedi ki...

ince gül güzel duyguların ve temennilerin çok teşekür ederim canı anne aneyi anlar herzaman ister kız olsun ister erkek evlatlar ayrılmıyor hiçbir zaman Allah hayırlısını nasip etsin

şengül dedi ki...

muhabbet çiçeği çok teşekkür ederim güzel duyguların için inşallah kısmet olursa görürüz hep beraber ben yazarım sizlere ömrümüz olursa canım benim için yapmış olduğun güzel düşüncelerin beni çok duygulandırdı çok teşekkür ederim canım

dogada.blogspot.ru dedi ki...

Şengülcüm ne güzel şiir gibi yazmışsın ilerde çocukların içinde güzel bir anı olacak çok geçmiş olsun
oğlunun damatlığınıda görmek nasip olur inşallah
odaları çok şirin olmuş kendiside çok tatlı maşallah RABBİM sizlere bağışlasın sevgiler canım

fatosun mutfagından... dedi ki...

HAYIRLI OLSUN BACIM..EVLENDİKLERİNİ DE GÖRMEK NASİB OLUR İNŞALLAH... ♥ Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

serinmavi dedi ki...

Hayırlı kandiller dlerim...Dualarda buluşalım..Selamlar..Sevgiler....

şengül dedi ki...

çok çok teşekkür ederim gül çok güzel yazmışsın ianşallah o günleri görürsek bende sizlerle p aylaşıcam inşallah

şengül dedi ki...

fatoş canım çok teşekkür ederim bende senin kandilini kutluyorum canım

şengül dedi ki...

oyacım senin de kandilin mubarek olsun canım saygılar

anneminkizıyim dedi ki...

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.

pelince dedi ki...

Şengülcüm sünnetiniz olmuş,gözünüz aydın.Allah damatlığını göstersin inşallah...

Her şey çok güzel olmuş,ellerinize sağlık...

Kandiliniz hayırlı olsun...

Sevgiler..

Melek* dedi ki...

darısı bizim ufaklığın başına:) kandilin mübarek olsun.

rümeysaninrüyasi dedi ki...

maşallah canım allah damatlığını da göstersin hayırlı olsun çok güzel olmuş odanız bende döndüm artık blogumu yalnız bırakmadığınız için çok tşklr

Günler bize dostların güzelliği ile, geceler onların duaları ile mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Kandiliniz mübarek olsun..

Adsız dedi ki...

Canim cok gecmis olsun, Allah insallah damatligini da hayirlisiyle göstersin.. Yataklarina da bayildim, cok iyi düsünüp kizina da yatagi süslemissin, harikasin.
Ben kismetse yarin Tr'ye ucuyorum, hoscakal canim benim, öpüyorum.

Adsız dedi ki...

oyyyy maşallah nede güzel yakışmış sünnetlik kıyafetleri.rabbim inşallah damat olduğu baba olduğu günleri de nasip etsin ne büyük mutluluk çok iyi bilirim.benimde 2 tane oğlum var onların sünnet lerini dün gibi hatırlarım.rabbim yüzlerini güldürsün.allahım inşallah sana da kaynana olduğun günleri de görmeyi nasip etsin.sevgiler canım.