10 Eylül 2008 Çarşamba

Yazın internetin kesilk olmasından dolayı gittiğim ve gezdiğim yerleri şimdi yayınla'ma fırsatım oldu.
Evet Koceeli fuarına Royal sirki geldi ben ve çocuklar çok merak ediyorduk çok gitmek istiyorduk sirkin fiyatı çok ücretli olunca malesef gitme fırsatımız olmadı. Büyük şehir belediyesi hendi bünyesindeki kişilere bilet temin etmiş biletler banada ulaştı. Eşim çalıştığı için çocukları alıp geç kaldık diye koştur koştur fuara gittik biz gitttik biraz sonra sirk başladı.

Sirki seyrederken inanılmaz bir görüntü gözlerini kıpmadan seyreden çocuklarımı seyrettim onlar için inanılmaz bir görüntü vardı atların eğitilip selam vermeleri köpeklarin atlamaları onları seyreder'ken Kerem anne bu Atları, Köpekleri nasıl eğitiyor'lar bizlerin çizgi filimlerde seyrettiği'miz gibi dövüyorlar'mı kamçıyla deyişi uzun bir süre kulağımda yankılandı Allahım küçücük çocuk şimdi nasıl ne anlata bilirim diye düşündüm bak oğlum ellerinde şekerler var sahiplerin'nin istediğini yapınca o şekerlerden veriyorlar dedim o anda aklıma en mantıklı gelen açıklama o oldu bende uzun süre düşündüm acaba nasıl eğitiyorlar diye işin içinden çıkamadım.

Gelelim sirke gerçekten inanılmaz bir görüntü hele motor gösterisi ufacık demir kafeste 4 tane motor onları seyrederken Keremin elini sıkmışım heyecandan ha şimdi, ha şimdi çarpışa caklar diye çocuk bağırdı anne canımı yaktın deyince kendime geldim özür dilerim oğlum heyecan'dan anlamadım dedim tabi bana bağıran oğlum bir süre sonra uzun telin üzerinde bisikletle yürüyen kişiyi görünce kendisi bağırmaya başladı korkudan anne düşücek ben görmek istemiyorum hadi gidelim diye tamam oğlum sakin ol bak düşmiyecek dedim ama bende Kerem ve betül gibi çok koktum çünkü yerde file dahi yoktu. Çok muhteşem bir atmosfer ve gösteriydi gitme imkanım olursa gene gitmek istiyorum çok muhteşemdi.

sirk bitip dışarı çıktık hadi çocuklar sizleri sirk'te gösteri yapan kişilerle resim çekiyim dedim arkadaş şengül kişi başına 10 yt deyince vaz geçtim çocuklar başka zaman çekilirsiniz ben yeterince çektim dedim ve hemen o radan uzaklaştım ((çocuklara annecim para tuzağı sanki altı üstü bir resim yazık gerçekten ))))))dedim.














imkanı olan herkesin gidip görmesini tavsiye ederim çok muhteşemdi.

kızın elindeki Türk bayrağı vardı ve o anda çadırda inanılmaz bir görüntü oldu herkes ayağa kalkıp alkışladı Ne Mutlu Türküm diyene .





10 yorum:

RUMEYSA dedi ki...

çüşş 10 ytlmi gerçekten para tuzağı yaa :D

sirk mirk harikada ben seni geçen gün rüyamda gördüm şengül abla bak anlatayımm :

benim eski ilkokulumun orada ben yeğenimi almaya gitmişim sende oğlunu vermişin bizim okula ben bahçedeyim sonra bi bakıyorum okulun dış tarafında sen varsın hani şu piknikte betülle bi resmin varya aynı o kıyafetler filan aynı tiptesin yanii bende diyorumm aaa şengül abla nasılsınn filan konuşuyoruz işte sonrada uyandımm :)

şengül dedi ki...

canım benim kalbin çok temizmiş evet bu afta devamlı okulda keremle birlikteydim öğretmenimiz değişti tam bir pisikopat öğretmen geldi çocuklar sizin ((((ellerinizi keserim, dövmeler, kulak çekmeler bunun gibi neler keremin başına pet şişeyle vurmuş kkonuşuyor diye tartaklamış )))) çocuklar okula gitmek istemiyor milli eğitime şikayet ettik bu şekilde devam ederse okuldan alıcam oğlumu canım çok sıkkın rumeysacım okuldan eve gelemiyorum işte böylecanım

YAVRU KUŞUN ANNESİ ANNEKUŞ(*YASEMİN*) dedi ki...

Okul konusunda Allah yardımcınız olsun, inşallah düzelir durumlar.
Sirk te çok ilginç olmuş okudum.
Ben nedense azcık tırsıyorum bu tarz şeyleren.
Korkak mıyım ne:)

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım, merhaba. Sirk gösterileri çok ilginç oluyor. İzlemeside çok keyifli. Ne güzel çocuklar içinde güzel olmuştur. Öptüm canım.

şengül dedi ki...

yasemin canım inşallah dedğin gibi en kısa zamanda düzelir canım
ben korkak olduğunu düşün müyorum biraz dah hassas olabilirsin canım

şengül dedi ki...

ger çekten çok zevkli oluyor muhabbetim inşallah önümüzdeki yıl tekrarı olur canım

pelince dedi ki...

Şengül çok şaşırdım ,oğlunun başına neler gelmiş...Okul bir an önce şikayetinizi ciddiye alırda bu çok önemli konu bir an önce çözülür inşallah...

İyi haberler duyarız umarım..

Sevgiler..

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Bu sevimli ailenin annesine, bloğuma uğrayıp bıraktığı yorum için çok teşekkür ederim.
Bende blog dünyasından bir dost daha edindiğim için mutluyum.
Elişleriniz ve hünerleriniz çok güzel, demek ki paylaşacak ortak yanlarımız var.
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Gercekten böyle yerler para tuzagi. Biz de daha seneler evvel iki kez isvicre'de ve birkez de almanyada gitmistik. O zaman fiyatlari uygundu. Bu senede esimle fiyatlara göz gezdirdik, 60-70 franktan basliyordu fiyatlar, malum bir de cocuklarla da olunca düsün ne kadar ödersin:( Sirkte eglenmenize sevindim, gercekten de cok eglenceli oluyor seyretmesi. Öpüyorum Sengül'cüm.

şengül dedi ki...

pelin canım güzel temennilerin için çok teşekür ederim canım


yaşamın kıyısında bende senin gibi bir değerli arkadş edindiğim için çok mutluyum canım devamlı görüşmek üzere


senem canım kesinlikle sana ketılıyorum ama seyretmeside bir o kadar güzel değilmi