16 Mayıs 2008 Cuma

okulumuzla sinema keyfimiz

((((((Bir damla gözyaşıyım ben. Bazen dile getirilmeyen
kelimelerin sesiyim, bazen yoğun pişmanlığın diyeti, bazen de bir aşkın nefesi olurum, ama en çokta çocukların gözlerinde naz olurum annelere. Sessizliğin çığlıklarıyım aslında, anlatamadıklarınızı anlatmak isterim karşınızdakine. Eğer anlayabilirse…Bir garipsiniz siz insanlar… Sevinir ağlarsınız, üzülür ağlarsınız, hasret çeker ağlar, kavuşur yine ağlarsınız. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerde benim görevim başlar.Aslında )))))))))


bana çok güzel gelen bir yazı ekledim umarım sizlerde beğenirsiniz çok yoğun geçen bir hafta kermes hazırlıkları sünnet hazırlıkları derken çok yoğun ve çok güzel bir hafta galiba bu yoğunluk okulların kapanması betüllerin gösterisi sünnet derken 1 ay bu şekilde geçecek sonra bol bol dinlenirim çok güzel telaşeler bunlar Rabbim herkese yaşatsın.


Evet başalayalım anlatmaya betül'le evden çıktık durağa geldik külotlu çorabı nı küçüçük bir yeri yazılmış ben böyle gitmem annecim ben yazmadım neden ağlıyorsun ben görmedim diyorum olmuyor dizine çantasını koyuyor elleriye kapatıyor görünmesin diye sonuda kilotlu çorabı çeke çeke yırtık kızım neden yırtın ben de gitmiyorum dedim dedim 'ama sen ağlayarak gel babanneye annem beni götürmüyor ((((((babam çıktı kızım çocuğun yediği helal giydiği haram dedi ))))) anlattım babanneye gene betülün istediği oldu çıktık eve çorabını değiştirdik nihayet evden çıktık.

kardeş okulumuzun gösterisi var'dı öğretmenleri sözvermiş çocuklara sinemaya gidelim diye 13 tane çocuğu idare edemeyiz diye annelerde gittik. Ensiti' de buluşup HORTON isimli sinemaya gitik öğretmen ben de girdim çocukların yanına bunlar çocul sinemada bile çocukluklarını yaptılar çocuklar koltuktan koltuğa gidip geldiler betül bir ara benim yanımda oturuyordu alperen sende benim yanıma gel deyince benimki koşa koşa gitti.

Çıktık sinemadan çok beğendiler çok eğlendiler oyunlar oynadılar trene bindiler betül okulda herkesi sevip oynuyor Alperenin yeri bir başka okuldan eve gelince sadece alperen dinliyoruz alperenin yanına arkadaşı oturmuş bir kızdı, kıskandı neden ben oturmuyorum suratını astı alperen aldımı bilmiyorum ama o indi hemen betül oturdu o oturmasın diye çok güldüm benim kızım büyüyor ve beğendiği arkadaşı var galiba çok erken başlıcaklar ya

Evet gösteriye gitme saatimiz geldi güle oynaya otobüse bindik karşıya geçiyoruz bizim ufaklıklar el el görünce şaşırdım.
(((((((( şimdi anlatırken güzel geliyor genç kız olup yapınca paylaşması zor gelecek ya)))))
salona girdik. Gösteri başladı çocuklar 5 yaşında çok güzel oynadılar istiklal marşını söylediler şiirler okudular geleceğimizin sanatçısı, doktoru çocuklara sordular tektek ilerde ne olmak istiyorsun diye hepsi farklı bir şey söylediler onlar bizim gelceğimiz ne ekersek onu biçeceğiz ilerki yaşlarda öğretmenlerin yardımıyla gösteri çok güzel bir şekilde bitti.

Bizlerde hediye almaya gittik öğretmen'lerimize 15 gün sonra bizim okulumuzda bitiyor alperenin anesiyle beni görevlandirmişler teşekkür ederim hepsine gittik hediyerimizi beğendik aldık gösteri günü verilecek okuldaki arkadaşlıklar bitsin istemiyoruz çocuklarımız için çok güzel olur genç kız erkek olduklarında arkadaşlıkları devam etsin biz annelerin arkadaşlık ları devam etmiş olur dedik ve o kararı aldık.

çocuklarla sinemaya çıkarken onları toparlayıp resim çekene kadar seslerim kısıldı yaaaaaaaaaaaaa





şu pozlara bakarmısınız hepsi manken edasıyla poz verdiler


sinemadan çıktıktan sonra trene bindik bir eğlendik bir eğelendik çocukları değişik yerlerde resim çektim gösteride slayt yapılacak pozlar ah ah



(((((( benim damat adayım )))))) betül tırende alperenin yanına arkadaşı oturdu diye bir kızkı bir kızdı hali ortada sonunda alperen kaltı tabi betül oturdu betülün yüzü gülmeye başladı ((((((ah ah yandım ben )))))))




kardeş okulumuzun gösterisi çok güzeldi darısı bizim başımıza




















14 yorum:

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Çok güzel bir yazıyla başlamışsın canım.
Ne güzel eğlenmiş çocuklar. Betülün dediği olmuş ama:))
Bu yaştaki kız çocuklarına bayılıyorum. nasıl pozlar onlar. Yerim ben onları :))
İyi hafta sonları dilerim canım. Sevgiyle kal. Öptüm

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

baya hareketli günler geçiriyorsunuz,çocuklar içinde iyi olmuş....
hepsi çok tatlılar....
iyi hafta sonları....

annecik dedi ki...

amin inş. yaradan bizede o günleri gösterir senin koşuşturman tatlı kosusturma yaradan sağlık sıhat verdikden sonra güzel hatıralar için koşturuyorsun sevgiler

RUMEYSA dedi ki...

ayyyy şunlara bak yaaa hepsi birbirinden tatlı bu arada betülde yani işini biliyo bulmuş yakışıklı çocuğu :)

şengül dedi ki...

çok teşekkür ederim muhabbet çiçeği evet onlar eğlenirken bizlerde eğlendik çokcukların 0 6 yaş dönemi çok güzel ve biz şu anda o yaşatyız canım saygılar

şengül dedi ki...

evet pericim gerçekten evde kalıp dinlen mek istiyorum artık biraz yoruldum galiba saygılar cannım

şengül dedi ki...

inşalllah annecik çok güzel birde bizim sünnetimiz var haziranda ah ah

şengül dedi ki...

rumeysa kesinlikle canım sana katılıyorum ama oğlumuzda öyle ilgisiz deil ama kızımızda güzel demi yaaaaaaaaaaaaaaa

fatosun mutfagından... dedi ki...

"İYİ DOSTU OLANIN, AYNAYA GEREKSİNİMİ YOKTUR..." (MEVLANA).. Güzelliklerle dolu bir gün dilerim canım. Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Şengül'cüm okudukça ben yoruldum. Maşallah bu ne hız canım.Allah yardımcın olsun.Öpüyorum yeğenlerimi...Sevgiler...

şengül dedi ki...

fatoş çok anlamlı bir söz ellerine sağlık canım sanada en içten güzel günler canım

şengül dedi ki...

ah ah mihriban gece olunca ayaklarımın ağrısını anlatamam ama güzel koşuşturmalar bunlarteşekkür ederiz mihriban teyzesi bende seni öptüm canım

fatosun mutfagından... dedi ki...

hayırlı cumalar sevgiler canımmm

şengül dedi ki...

FATOŞ CANIM SANDA HAYIRLI CUMALR CANIM.