21 Nisan 2008 Pazartesi

satranç turnuvamız

İlk önce ben iyi leştim merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.B u hafta içinde okulumuz'da ağaç dikme törenimiz vardı Okumuza asakeriyeden bando takımı geldi çocuklar çok eğlendiler oyunlar oynadılar sınıf babası gelmediği için fidan yerini annelerimiz açtı çocuklar toplanıp açağları diktik bu bizim ağacımız deyip o gün devamlı suladılar fidanalrı çok eğlendik ve bitti .


Gelelim turnuva sabahı'na kerem sabah 6,30da kaktı anne kalk gidelim oğlum çok erken dedim ozaman ben senin le yatabilirmiyim dedi tabi dedim yattı 8 e kadar zor yatırdım geç kaldım diye sonunda babay'la gittiler ilk o gün 4 maç oynandı 3 maçı kaybetti kendinden yaş olarak ve sınıf olarak kendinden büyüklerle oynadı ve oynadıkları genelde özel ders almış öğrencilerkerem enine öğretmen okulda hobi olarak öğretiyor bizde dedik çok istiyor gitsin biraz öğrenip ondan sonra özel ders aldırırız dedik o kadar istekli ve azimle gittiler' kieve gelip çantayı attığı gibi satrança gidiyordu geleyim turnuvaya kereme öğretmeni gelip kulağına birşeyler söyledi tamam dedi o oyunu aldı dedim kerem öğretmenin ne söyledi de sen tatam dedin ((((( kerem sen bu maçı ala bilirsin ve al keremde alıyım'mı öğretmenim al demiş ve kerem maçı aldı )))))))) tabi ben inanamadım. oyundan çıktık biz müzeye gidecektik ömerler sinemaya gidicez deyinca bizim müze keldı tabi yorgun halde sinemaya gidince ilk yarıyı seyredip ikinci yarıya girmediler yemek yediler oyunlar oynadılarçok eğlendiler ve sonuç otobüste uyudular.

Pazar günü daha bilinçlibir şekilde kerem ve ömer bizbu günkü maçları alıcaz diyerek gittiler ve gerçekten maçlarda çok başarılı oldular keremin ilk yendiği 4sınıfa giden kişi ve çok güzel oynamış oğlum ben nerdemiydim yeğenimin bebek mevliti vardı oraya gittim ben son maçına yetiştim kerem oynarken ben dışarda inanılmaz heyecanlandım şimdi imtaanlara giran aneleri daha iyi anlıyorum çok heecan verici birşey ((((( oğlumla birkez daha gurur duydum ben bir maçı kazansın derken kerem 3 kez yendi ve bir beraberliği oldu canım oğlum benim seni ve kardeşini çok seviyorum )))))))))))))))))))))))))))))))
Okulda ağaç dik tik ve ağacımız

satraç oynar ken hali kardeşimiz de her zamanki gibi abimizin yanında

Turnuvaya ilk katıldığımız gün keremle ömer poça yerken ve yenildiğimiz rakimibiz.


turnuva aralarında oyun oynarken ve dinlenirken.

Gündüz ve gece yemeklerimizi bile zor yedik en son halimiz bitkin bir şekilde.

turnuvanın son günü ve son rakibimiz.




17 yorum:

annecik dedi ki...

slm ben bu satranc turnuvasını mukodada okudum bir bağlantınız varmı
keremi tebrik ederim başarılarının devamını dilerim çocuklar hiç yorgunken sinemaya gidermi sızıp kalırlar öyle filmin karşısında :))

muko dedi ki...

hehehehe evet bağlantımız şu biz şengülle eltiyizz yani çocuklar kuzen oluyor annecik :D

Gamzeli dedi ki...

iyi hadi sevindim çok geçmiş olsun tekrardan...

şengül dedi ki...

hoş geldin annecik evet biz mukoyla eltiyiz satrançta çocuklarımız beraberdi hatta aynı sınıfta aynı sırada oturuyorlar öğretman de çok memnun bizde bize ders oldu birdaha o şekilde gitmeyeceğiz teşekkür ederim yorumun için.

mukadder herkes neden elti olunca şaşırıyor güzel güzel eltim bana blok konusunda yardımcı oluyor teşekkür ederim elticim.

teşekkür ederim gamzecim

Adsız dedi ki...

Canim ne kadar güzel oglunun basarisi icin sevindim. Oglusunu kutluyorum canim benim. Öpüyorum kocamaaan Sengül'cüm.

şengül dedi ki...

çok teşekkür ederim senemcim inşallah başarılarımızın devamı gelir bizde seni öpüyoruz senem teyzesi

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım, ne güzel fotolarla şenlendirmişsin sayfanı. Çok etkin bir hafta geçmiş. Satranç çocuklarda zeka gelişimi için çok önemli. Bende velilerime öneriyorum herzaman.
Bu arada geçmiş olsun canım yeniden iyi olmana sevindim. Şarkı çok dokundu içime valla. Öyle bir psikolojideyim ki dokunsalar ağlayacak gibiyim. Şarkıda ağlattı beni vallahi.
Sevgiyle kal canım.

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Amaniin.... elticikler.:) Tebrik ederiz yavruları. Bu tür etkinliklerin içinde bulunmaları çok güzel gerçekten. Pek de sevimli olur onlar öylece uyuyakalınca. Sevgiyle Şengülüm, gülüm.:)

şengül dedi ki...

Muhabbet çiçeği kesinlikle sana katılıyorum satranç matematik olarak çok geliştiriyor çocukları

keşke yanında olup sohbet etmek konuşmak isterim seninle şiiri beğenmene çok mutlu olup üzüldüm canım öptüm.

incegül canım çok teşekkür ederim kesinlikle katılıyorum sana etkinliklere devam istedikleri sürece teşekkürler canım

Adsız dedi ki...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Perfume, I hope you enjoy. The address is http://perfumes-brasil.blogspot.com. A hug.

pelince dedi ki...

Canım öncelikle geçmiş olsun..
Fotoğraflar sıcacık ailenizi ne güzel yansıtmış..
Kocaman maşallah...
Sevgiler

fatosun mutfagından... dedi ki...

Seni çok seviyorum arkadaşım DOSTUM :)))Kuşlar gibi
> > uçmayı, balıklar gibi yüzmeyi öğrendik ama basit bir
> > sanatı unuttuk. İNSAN gibi YAŞAMAYI biliyor musun BU
> > HAFTA DÜNYA DOSTLAR HAFTASI bu mesajı sevdiğin
> > doslarına gönder eğer BEN de SEN in Yakın
> > arkadaşınsam dostunsam banada yolla Bunu
> > arkadaşlarına gönder bakalım kaç Cvp gelecek eğer 7
> > den fazlaysa çookkk sevilen birisisin demektir.
> > Dostluk Sabah öperek uyandırmaktır...Aynı dala
> > tutunmaktır kimi zaman aynı bisikleti sürmektir.
> > Ayağınız yetişmese bile...Dans etmektir kolkala...
> > küçük hediyeler almaktır... ve Kimi zaman aynı kalbi
> > paylaşmaktır.. Öpmektir onu doyasıya Ve bunu
> > söyleyebilmektir'Dostlugun en büyük Armağan Bana'
iyiki varsııınnn.sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Bak sen eltilere....Bende yeni öğrendim yukarıdaki yorumdan. aaaa benimde bişeyden haberim yok.Demek mukoyla eltisiniz.Birbirinizden kıskanıp ikinizde blog mu açtınız şengüüüül:)))hahhahha Eltiler anlaşamazmış ya şaka yapayım dedim sana:)))
Maşalllah evlatlarına ne güzel anneler için daha büyük bir gurur var mı?Evlatlarının başarılı olması herşeye değer bence.Tebrik ediyorum onları çooook öpüyorum.Sevgiler selamlar şengül'cüm....

şengül dedi ki...

permures çok teşekkür ederim

çok teşekkür ederim pelincim gerçekten de ufacık ama kocaman bir aile öpüyorum canım.


fatoş çok güzel okudukça her kelimesi çok güzel çok beğendim evet bende göndericem ve gönderdim çok teşekkür ederim fatoş.

mihriban evet biz mukadderle eltiyiz ama çok ta güzel anlaşıyoruz inşallah böylede devam eder bloka gelince arkadaşlarım vardı blok olarak bende mukadder'den yardım istedim oda yardım etti bende mukadderin bloğu olduğunu o zaman öğrendim canım evet gerçekten çok güzel bir gurur Rabbim herkese yaşatsın canım seni öpüyorum.

Adsız dedi ki...

Çok açıklama yapmışsın canım yaaa. Şaka yaptığımın farkıdasın değil mi?

muko dedi ki...

aaaaaaaaaaaaaaaaaa ben kendimi fotoğraflarda gördümm kısss eltiiiiiiiiiiii,abowwwwwwwwwwww hemide en şişkosundan orada duruyorum hehehehehe:))

şengül dedi ki...

mihriban canım ben senin tabiki şaka yaptığını biliyorum sadece bilgilendirmek amaçlı yazdım senin gibi bilmeyenler var dır diye canım benim niyetim seni üzmek deil öptüm.

hehehehehe sen kendini yenimi gördün beraber resimleri ayarladık ya eltiiiiiiiiiii