5 Mart 2008 Çarşamba

SORULAR VE CEVAPLAR

Sevgil arkadaşım http://rumeysaninruyasi.blogspot.com/ Rumeysa beni sobelemiş bende arkadaşımı bilmediğim halde kırılmasın diye elimden geleni yapmak istiyorum eğer hatam olursa herkesten özür diliyorum.

SORULAR VE CEVAPLAMALAR
S.1) Yemeyi ve yapmayı sevdiğiniz bir yemek ?
C1) Zeytin yağlı kerviz ailede herkes severek yer
S2)Evliliğiniz evlenmeden önceki beklentilerinizi karşıladımı
(Yani şimdiki aklınız olsaydı evleniirmiydiniz.)?
C2) Evliliğim evlenmeden önceki beklentilerimin çok daha üstünde çıktı eşim çok iyi bir insan olduğu için hiçbir zaman pişman olmadım. Eğer şimdiki aklım olsaydı gene eşimi seçerdim .Hatta abartısız dünyaya 100 kere gelsem gene eşimi seçerim.
S3) S eçme şansın olsaydı başka bir ülkede yada şehirde yaşamak istermiydiniz.
C3) Başka bir ülkede yaşamak hayır istemezdim Ülkemi ve şehrimi çok seviyorum küçük ama olsun ben mutluyum gezmek için olabilir ama yaşamak için olamaz yapamam.
S4)Günün en çok hangi vaktini seversiniz.
C4)ALLAHIN biz insanlara verdiği günün her anını seviyorum. Her vaktin bana çok şeyler yaşattığını düşündüğüm için her anını seviyorum. Helede gün batımını gündüzün ayrı gecenin ayrıbir güzelliği olunca nasıl sevilmezki.
Bende sorulara gerektiği şekilde açıklama yapa bilmişimdir umarım. Bende eğer http://sibelintarifdefteri.blogspot.com/ Sibel arkadaşım kabul ederse onu sobelemek istiyorum.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

slm sengülcüm çok güzel cevaplamışsın canım bilmeyecek bişey yok işte böyle çok güzel olmuş yüreğine sağlık hoşçakal sevgiyle kal

Yaren dedi ki...

Canip sorulari samimi bir sekilde cavapladigini belli,bizlerle güzel düsüncelerini paylastigin icin cok tesekür ederim.SAna ailenle güzel bir hafta sonu diliyorum canim,sevgiyle kal;)

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

şengül sorular sayesinde biraz daha tanıdım seni,teşekkürler....

serinmavi dedi ki...

iyi geceler canım Selamlar....

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

canım ziyaretin için çok teşkr ederim izmitlisin bunada çok sevindim güzel sözlerin beni mutlu etti seni linklarime ekliyorum devamlı görüşelim bu arada seninde bloğun çok güzel emeğine sağlık canım öpüyorum sevgiler

şengül dedi ki...

Rumeysacım çok teşekkür ederim beni seçtiğin için.Yarencimgüzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
Pericim sanada çok teşekkür ederim. Serin mavicim blokka gelmen beni çok onure etti çok teşekkür ederim canım.
serap güzel duyguları beni çok mutlu etti bundan sonra devamlı görüşürüz inşallah canım bende seni ekledim.

Adsız dedi ki...

Şengül'cüm senin de yüreğine sağlık. Bu oyunu sevdim ben.Birbirimizi daha iyi tanıma fırsatımız oluyor. Sevgiyle kal canım....