29 Şubat 2008 Cuma

Evet bu bitmiş hali havlumuzun neden bukadar çok gösterdim belki yapmak isteyen olursa diye çünkü çok kalay bir örnek arkadaşlar.
Belki diceksiniz bukadar koyu rengin içinde pembenin ne işi var diye amam ben diğer renkleri önceden almıştım onun için bulamadım bende göstersin dedim ama bitince pembe çok sırıttı olsun bu benim ilk öğrenciliğim daha gizellerini yapar sizlerle paylaşırım olrmu.
Kimseye hediye değil kendim kullanıcam misafirlerim gelince şöyle güzel güzel olmazmı keşke sizler gelseniz bütün blok arkadaşlarım .

7 yorum:

Yaren dedi ki...

Sengülcüm harika yapmisin,bence hicte o kadar siritmamis,hem daha cok dikkat ceker;)Ellerine saglik canim benim.Sana sevimli ailenle iyi pazarlar diliyorum canim.

Adsız dedi ki...

canım gayet güzel olmuş.emek verilen herşey bence güzeldir.emeğine ve eline sağlık.sevgiyle kal.bana da beklerim.yalnizkralice.blogspot.com arkadaş listene eklersen sevinirim.

şengül dedi ki...

Sevgili arkadaşlarım duran bey, yarencim sana çok teşekkür ederim canım güzel yorumların için
mona lisa hanım hoş geldiniz. Blogumu ziyaret etmeniz beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim yorum bırakan herkese.

Aynur dedi ki...

gorumcemin dugunu var sana yollasakda su havlulara bi el atsan:))

emegine saglik gayet guzel olmus

sevgiler

www.aynurdantarifler.blogspot.com

www.ayyachat.blogspot.com

Adsız dedi ki...

slammm şengülcüm havlu çok güzel gözüküyor ellerine sağlık canımm kabul edersen seni sobeledim bu gün soruları benim bilogdan alabilirsin cevaplarını merakla bekliyorum hoşçakal sevgiyle kal

TATLI DİYAR dedi ki...

şengülllllll
aç kapıyı kız geliom
havlunun hatrına
hehehhe
canımmmm
inşallah bigün oda olur
ellerine sağlık tatlım
acemiliğin buysa :)
sen bu işi ilerlet bence
öptüm seniiii

şengül dedi ki...

Sevgili kara biber güzel duyguların için çok teşekkür ederim. Aynurcum canım gönderme imkanın varsa gönder bende sana mükemmel havlular göndereyim canım.

rumeysacım canım güzel duyguların çin çok teşekkür ederim. Bilun canım her zaman kapım açık yada adresini ver sana göndereyim canım çok ta mutlu olurum.