22 Şubat 2008 Cuma

havuza başladık



Benim çocuklarım genelde resim çektirmeyi sevmiyorlar yannız
ben çok resim çekiyorum galiba biraz bıktık onun için bende bu resimleri sizlerle paylaşmak istedim çünkü çok güzel öğreniyorlar eğer böyle giderse öğretmenleri onlaları kulübe almayı düşünüyor. Kerem çok iyiymiş su altında hocaları öyle söylüyor şu ara bıraktık havalar çok soğuk,hastalandılar ondan dolayı tabi devamlı değil havalar biraz ısınsın devam edicez havuza öyle hemen bırakmak yok

5 yorum:

Gamzeli dedi ki...

Bende çok severim resim çekmesini, benimde eşim sevmez ama zorla çekiyorum :)))

Bu arada maşallah çok tatlılar :)

Adsız dedi ki...

Merhaba Şengül Hanım
öncelikle çok hoş bir bayansınız çocuklarınızda çok şirin maşallah. Blog arkadaşlarımda gezerken yorumunuza rastladım. oradan tanışmış oldum bloğunuzla. Çocuk odaları güzel olmuş. Tüle astıklarınız ponpon mu merak ettim. Sevgiler...

şengül dedi ki...

Gamzecim hoş geldin ne kadar mutlu attin ben sadece çocuklar böyle sanıyordum galiba erkeklerin hepsi aynı bizde resim çektirmek istemeyen kerem.


Mihribancım hoş geldin yorumunla beni çok mutlu ettim canım ayrıca iltifatların için de çok teşekkür ederim canım .Evet onlar pon pon el emeği göz nuru canım her zaman beklerim.

Duran bey sizlere çok teşekkür ederim.

Yaren dedi ki...

SEngülcüm ,ne güzel bir spor,ne kadar saglikli,masallah.Hic belli olmaz belki ilerde cok güzel yerlere gelebilirler.SEvgiyle kal canim.

şengül dedi ki...

Canım yarancim güzel yorumun için çok sağ ol Allah herkesin yavrularını korusun benimkileride canım inşallah tek temennimiz o çok güzel yerlerde olurlar.