10 Ağustos 2009 Pazartesi

pikniğimiz

Balkan Türkleri derneğinin pikniği vardı hafta sonu bizde katıldık. ( Bulgaristandan göç eden macırların kurmuş olduğu dernek))) bizim mahallemiz ve çevremiz genelde hep macır ve macırlar var hafta sonu hep beraber dik çok güzel vakit geçirdik.. İp çekme yarışında bizim mahalle ve şeker pınar yarıştı erkek ve bayanlarda biz kazandık. Bayanlarımız yarışırken ben ve bizim mahalle nasıl heyecanlandı hadiiii hadiiiiii diye tezahürat yaptık görünmez bir heyecandı.. ve mahallemizin gençleri...
Yağlı güreş yarışması ve yoğurt yarışı yapıldı. Gençlerin başlarını yoğurdun içine sokup parayı aramaları görülmeye değerdi.

Ailem olmadan olmaz diyorum???... Ben genelde gittiğim her yere ailemle gitmeye çalışıyorum. Ailem olmadan gidince kendimi huzursuz hissediyorum... Annem olmadan nefes alamıyorum Allahımdan dileğim bizleri birbirimizden ayırmasın Rabbim fırsat vermesin..


13 yorum:

Müge Hüner dedi ki...

Sevgili Şengül;
Nazik yorumun için çok teşekkürler, çok çok mutlu oldum.
Sevgilerimle :)

Piknik de çok güzel geçmiş bu arada :)

anneminkizıyim dedi ki...

Canim merhabalar, ne güzel eglenmissiniz böyle. SAgliklar ve sevgilerimle...

gülpınarı dedi ki...

canım nasılsın seni aramayı o kadar istedimki aslında memleketten gelince orada gecirdiklerimizi anlatacaktım ama öyle bi terslik olduki son geleceğimiz gün telefonumu suya düşürdüm ve telefonum calışmıyor yeni telefon alana kadar hiçkimseyle görüşemiyorum eşimde zonguldakta oldugu için neyse telefon alınca seni mutlaka arıcam canım izinde görüşemedik ama inşallah başka bi sefere görüşürüz

kalinka dedi ki...

Dostluklarin sevgi ile beslendigi bu Mübarek Ramazan ayinda gönlünün sevgi ile dolup tasmasini dilerim...HAYIRLI RAMAZANLAR.

Ballı Cimcime dedi ki...

Ne iyi etmişsiniz canım ailecek biraraya gelmek kadar güzeli var mı? Hem dinlenmek, hem eğlenmek beraberce ne güzel maşallah. Allah sevdiklerimizden ayırmasın bizleri, hayırlı ramazanlar..

Unknown dedi ki...

ne güzel bir zaman geçitrmişsiniz.hayırlı ramazanlar diliyorum ve sayfamda senin için bir ödül var uğrarmısın*

şengül dedi ki...

mügecim canım çok teşekür ediyorum

şengül dedi ki...

ayşe ablacım çok teşekkür ediyorum

şengül dedi ki...

gül çok geçmiş olsun canım beim okuyunca çok üzüldüm inşalllah tl alınca görüşürüz

şengül dedi ki...

kalinkacım seninde ramazı şerifin hayırlara vesile lsun canım

şengül dedi ki...

ballı cimcime sanada çok teşekür ediyorum canım

şengül dedi ki...

gönül canım çok çok teşekür ediyorum ödülün için sevgilert sana

ceyda dedi ki...

ömrüm boyunca bir piknikte bu kadar çok eğlenmemeiştim:)